Skelne mellem forskelle mellem auktioner

Det ser ud som nye oplysninger er opdaget omkring noget hver dag. Og emnet for auktioner er ingen undtagelse. Hold læsning for at få de mest aktuelle auktion oplysninger tilgængelige.

Lær om forskellene mellem forskellige typer af auktioner, on- og offline.

Dansk auktion: Dette er hvad de fleste mennesker tænker på som en auktion. Deltagerne byde åbent mod hinanden, med hver bud for at være højere end de foregående bud. Auktionen slutter ikke deltager er villig til at byde yderligere, eller når en forudbestemte “buy-out” pris er nået, på hvilket tidspunkt den højestbydende betaler prisen. Sælgeren kan fastsætte en ‘reserve’ pris og hvis auktionarius undlader at hæve et bud højere end denne reserve salg ikke kan gå videre.

Hollandsk auktion: I den traditionelle hollandsk auktion auktionarius starter med en høj salgspris, der sænkes, indtil nogle deltageren er villig til at acceptere auktionarius pris, eller en forudbestemt mindstepris er nået. Som deltager betaler den sidste annoncerede pris. Denne type auktion er praktisk, når det er vigtigt at bortauktionere varer hurtigt, da en salg aldrig kræver mere end et bud.

Den hollandske auktion er opkaldt efter sin bedst kendte eksempel, de hollandske tulip auktioner; i Nederlandene er denne type auktion faktisk kendt som en “kinesisk auktion”. “Hollandsk auktion” er også undertiden bruges til at beskrive online auktioner hvor flere identiske varer sælges samtidig til et tilsvarende antal højt tilbudsgivere. økonomer kalder det sidstnævnte auktion en multi-enhed engelsk opstigende auktion.

Forseglet High-bud auktion: I denne type auktion over alle tilbudsgivere samtidig indsende bud så ingen tilbudsgiver ved tilbuddet af eventuelle andre deltagere. Den højestbydende betaler prisen de indsendt.

Vickrey auktion: også kendt som den forseglede second-pris auktion. Denne er identisk med den forseglede high-bud auktion, bortset fra den vindende tilbudsgiver betaler andet højeste bud end deres egen.

Tavs auktion: Dette er en forseglet variant ofte brugt i velgørenhedsarrangementer, men involverer samtidige salg af flere elementer. Deltagerne indsende bud normalt på papir, i nærheden af varen. De måske eller måske ikke ved hvor mange andre mennesker budgivning eller hvad deres bud er. Den højestbydende betaler prisen de indsendt.

Indkøb auktion: denne form for auktion vender roller af sælger og køber. Køberen lægger en Tilbudsanmodning for en given vare og udbydere tilbyder gradvist lavere priser i håb om at få virksomheden. Ved auktionens udløb den laveste bud vinder.

Digital kunstauktion: I denne uendelige lange auktion, designet til udgivne værker, der er trivielt reproducerbare på nul omkostninger (optagelser, software, drug formler), tilbudsgivere åbent fremlægge deres maksimumbud. Sælgeren kan gennemgå buddene og lukke med en pris på deres valg til enhver tid. De udvalgte tilbudsgivere, at betaler denne pris er de, hvis tilbuddet opfylder eller overstiger det.

Ã…ben ramaskrig auktion: denne type auktion kan henvise til en auktion, hvor auktionen er gennemført mundtligt for folk at høre typisk brugt i børser og commodity udvekslinger, hvor handel sker på en trading floor og handlende kan indtaste verbal bud og tilbyder samtidigt. Denne type auktion erstattes af elektroniske handelsplatforme.

Unikke bud auktion: I denne type auktion brugere bogfører blinde bud og får en række priser de kan placere et bud i, ofte en udjævnede grænse. Det højeste eller laveste, vinder unikke bud. For eksempel er en auktion givet et maksimum bud på 10. Hvis de øverste fem bud er 10, 10, 9, 8, ville 8 og 9 være vinderen bliver den højeste unikke bud. Dette er et populært online type auktion.

Buy-out auktion: denne auktion har en forudbestemt buy-out pris hvor tilbudsgiver kan afslutte auktionen ved at acceptere prisen buy-out. Buy-out prisen er sat af sælgeren. Tilbudsgiver kan vælge at byde eller bruge indstillingen buy-out. Hvis nogen tilbudsgiver vælger at udnytte indstillingen buy-out, slutter auktionen med den højestbydende vinder auktionen. Du kan ofte finde denne type auktion på eBay.

Være sikker på at du forstår typen auktion du deltager i nærværelse af sig starter. Undertiden fejltagelserne ved en auktion kan smart og være dyrt hvis du ikke ved hvad du gør.

Leave a Reply

Your email address will not be published.