Baby græder 101

Kommunikation – det er hvad en baby gråd er. Denne søde ting, der pludselig bliver til et anfald af tårer bare trang til din sødere opmærksomhed. Alle kulturer i verden nikke til dette mønster alle spædbørn er vant til.

En baby græder mest under hans eller hendes første tre måneder. Selv om mængden af gråd stige støt, den grædende tidsperiode kan variere fra en time til det meste af dagen og dette overvejes stadig inden for normalområdet. Ligesom whoah, højre? Babyer er også kendt som hylende tåre fabrikker.

Nogle mente, at en baby græder mere i løbet af eftermiddagen, tegner det til ængstelighed af moderen eller faderen stresset stemning efter at gå hjem fra arbejde. Men den mest anerkendte antagelse nu er, at babyer har denne automatiske screening evne de bruger til at slukke alle den støj, der kan stimulere nogle svar fra dem, så de kunne få nok hvile. Men i det lange løb dette filter svækker og helt forsvinder under den omtrentlige alder af seks uger. Dette gør derefter en baby meget følsomme over for de eksterne faktorer såsom støj, bevægelser, osv. Og disse generelt fremkalde en reaktion fra en baby og hvordan man bedst kunne han eller hun reagere men kun gennem gråd.

Der er mange grunde til hvorfor en baby bukker under for gråd. Afkodning af disse grunde er det store feat en forælder skal overvinde. Her er nogle af de ting, din sweetsome baby gør du forstå gennem gråd.

Sult. Ja, din opmærksomhed-sulten baby er trang til at lade dig vide, at hans mave brummende. Dette er den mest almindelige årsag til en baby græde, især i løbet af hans tidlige måneder. Mønster af sult howl kunne karakteriseres som værende vedholdende, krævende og næsten rytmisk. Men at rytme ikke er i hvert fald tæt på at blive musical, selvfølgelig.

Kedsomhed. Hvad kan jeg sige? Ikke disse babyer bare plain forkælet? Gråd på grund af kedsomhed, errr, ville jeg finde det en smule mere snoet eller mærkeligt, hvis det er med en voksen, der er. Men babyer er virkelig bygget som dette. Gråd er deres måde at fortælle dig, “Hey få mig et liv her!” Bortset fra opmærksomhed og mad, derfor babyer har brug for en masse stimulation. Og når de ikke får det, får der du din waaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!!! Nummer er hen til samle barnet op og lege med ham. Dette skridt kan være ildeset af nogle på grund af dens beløber sig til at ødelægge barnet. Men det er vigtigt at vide, at stimulation er også en af de vigtigste fornødenheder af et spædbarn, og det vil ikke skade for at give ham nogle stykke tid i hans stigende alder. Denne kedsomhed cry siges at være også rytmisk og fuld af hulken og støn.

Ubehag. Smerte er en anden forløber for barnets gråd. Der vil ikke græde når i smerte, højre? Spædbørn er ikke større Paynes til at udholde de mest ulidelig ubehag de kunne gennemgå. De er små, sårbare mennesker der skal være deltog til når tilskadekomne eller når i en ubekvem situation. Dette råb kunne være mere vedholdende, højere og mere krævende. Skrigende og skrigende, er de ord, der bedre beskriver den grædende mønster vækket af smerte.

En anden årsag kan være forstyrrelser; sikkert, hylende vil fortsætte lige når de er ved at sove eller er allerede sov og pludselig bliver overrasket af nogle støj eller bevægelse. En sygdom, der forårsager ubehag til en baby kan også være årsag til en baby brister i anfald af tårer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.