Lavbudget part planlægning

En stor fest behøver ikke at være gjort på en stor budget. Det er muligt at kaste en mindeværdig fest, der koster næsten ingenting. Være ærlig om dit budget og arbejde med den.

Selv en lavt budget part har at have et budget. For eksempel, hvis du ikke er i stand til at bruge mere end $10,00 pr. gæst og du har en $200,00 budget du kan kun råd til at invitere 20 gæster. Det er temmelig ligetil. Hvis du ønsker at invitere flere personer, skal du enten formindske dine udgifter eller øge dit budget. Hverken en af dem er let, men du nødt til at træffe en beslutning.

Du er nødt til at sørge for dit budget dækker spillestedet, mad og drikkevarer, dekorationer, part favoriserer, og alt andet du måtte anse for nødvendige. Være realistisk om fastsættelse af udgiften pr. person. Hvis du har en $10,00 pr. person budget, vil du ikke være i stand til at råd til gourmet catering og Don Perignon champagne.

Hvis du ønsker at være vært for en elegant parti på et lille budget overveje indbydende færre mennesker. Dine gæster vil høste fordelene ved at have færre mennesker, men bedre kvalitetsmad og drikkevarer.

Du kunne have en lille middag part ved at invitere to eller tre par. For sådan en lille kok kan du råd til bedre ingredienser, frisk fisk og skaldyr og en flaske udsøgt vin. Da de fleste gæster vil bringe en flaske vin du ikke behøver at bekymre dig om at bruge penge på flere flasker.

Potlucks eller Grill er stor lavbudget Partyindstillinger. Hvis du planlægger korrekt, er din fest sikker på at være et stort hit med dine gæster uanset dit budget. Din holdning, kreativitet og indsats vil have så meget at gøre med hvor vellykket du part er som dit budget. Du kan ikke have et budget for en alle omkring første klasse hændelse, men kan du måske råd til gourmet dessert, eller de friskeste lokale fanget fisk. Opgradere nogle aspekter af din fest kan hjælpe dine gæster opfatter din fest som pebret og classy.

Sidste tip: Hvis du er uafklaret om hvor meget at bruge pr. gæst indstille din samlede disponible budget og dividere den med antallet af gæster du vil invitere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.